θερμοκρασια τωρα

Πολιτικη Απορρητου

Πολιτική απορρήτου για το elpidagram.com
Στο elpidagram.com, προσβάσιμο από το https://elpidagram.com/, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το elpidagram.com και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράστηκαν ή / και συλλέγουν στο elpidagram.com. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτόν τον ιστότοπο.

Συγκατάθεση
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας και αποδέχεστε τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε
Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητούνται και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις παράσχετε, θα σας καταστούν σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, το περιεχόμενο του μηνύματος ή / και τα συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε.

Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση email και αριθμό τηλεφώνου.


Αναπτύξτε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες και λειτουργικότητα
Επικοινωνήστε μαζί σας, είτε άμεσα είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με το webste και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης

Αρχεία καταγραφής
Το elpidagram.com ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και ένα μέρος των αναλυτικών στοιχείων των υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, Πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής / εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των κλικ. Δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Ο σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

Cookies και Web Beacons
Όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το elpidagram.com χρησιμοποιεί «cookies». Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων των επισκεπτών και των σελίδων στον ιστότοπο στον οποίο ο επισκέπτης είχε πρόσβαση ή επισκέφτηκε. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών προσαρμόζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή / και άλλες πληροφορίες.

Για πιο γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies, διαβάστε το “What Are Cookies” .

Cookie Google DoubleClick DART
Η Google είναι ένας από τρίτους προμηθευτές στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιεί επίσης cookies, γνωστά ως cookies DART, για την προβολή διαφημίσεων στους επισκέπτες του ιστότοπού μας με βάση την επίσκεψή τους στο www.website.com και άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι επισκέπτες ενδέχεται να επιλέξουν να απορρίψουν τη χρήση των cookie DART, μεταβαίνοντας στην Πολιτική απορρήτου του Διαφήμισης Google και του περιεχομένου στο ακόλουθο URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Οι διαφημιστικοί μας συνεργάτες
Ορισμένοι από τους διαφημιζόμενους στον ιστότοπό μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookie και web beacons. Οι διαφημιστικοί μας συνεργάτες παρατίθενται παρακάτω. Κάθε ένας από τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες έχει τη δική του Πολιτική Απορρήτου για τις πολιτικές τους σχετικά με τα δεδομένα χρήστη. Για ευκολότερη πρόσβαση, συνδέουμε παρακάτω τις Πολιτικές απορρήτου τους.

Google https://policies.google.com/technologies/ads
Πολιτικές απορρήτου διαφημιστικών συνεργατών
Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την Πολιτική απορρήτου για καθέναν από τους διαφημιστικούς συνεργάτες του elpidagram.com.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ή τα δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookie, JavaScript ή Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και συνδέσμους που εμφανίζονται στο elpidagram.com, οι οποίοι αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών τους και / ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε σε ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη ότι το elpidagram.com δεν έχει πρόσβαση ή ελέγχει αυτά τα cookie που χρησιμοποιούνται από διαφημιστές τρίτων.

Πολιτικές απορρήτου τρίτων
Η Πολιτική Απορρήτου του elpidagram.com δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από ορισμένες επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω των μεμονωμένων επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookie με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης στο Web, μπορείτε να βρείτε στους αντίστοιχους ιστότοπους των προγραμμάτων περιήγησης.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)
Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων, οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση για τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή και όχι να πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Το elpidagram.com ΔΕΝ πουλάει τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων GDPR
Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα εξής:

Το δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Το δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Το δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από μας, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για τα παιδιά
Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας στα παιδιά κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρατηρούν, να συμμετέχουν ή / και να παρακολουθούν και να καθοδηγούν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα.

Το elpidagram.com δεν συλλέγει εν γνώσει του Προσωπικά Στοιχεία από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για άμεση αφάιρεση αυτών των πληροφοριών απο τα αρχεία μας.