θερμοκρασια τωρα

Η Αγάπη,Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν..

•Συναισθήματα

Τα συναισθήματα που αντιστοιχούν σε ανησυχία, απογοήτευση, θυμό και άλλα, είναι αρκετά συχνά τελευταία. Είναι εντάξει να τα εξειδικεύσουμε, ωστόσο μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να μείνουμε με αυτά τα συναισθήματα ή όχι. Η επιλογή είναι δική μας αν θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτούς τους τομείς των σκέψεων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

•Ο θυμός

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τον θυμό ως μοτίβο για να μπορέσουν να εκτελέσουν την επόμενη κινηση τους. Αυτή δεν είναι η πιο σοφή μέθοδος. Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα μείωσης του εαυτου. Μην χρησιμοποιείτε τον θυμό σας για να παλέψετε για δικαιοσύνη. Μετατρέψτε τον θυμό σε αγάπη.

•Η Αγάπη

Η αγάπη είναι το σωστό κίνιτρο. Η αγάπη σας εξοπλίζει για να κερδίσετε. Η αγάπη σάς βοηθά να δείτε ζητήματα και άλλες γωνίες που δεν θα μπορούσατε να δείτε με τον θυμό. Η αγάπη είναι προς όφελός σας για να επικρατήσει η δικαιοσύνη. Πώς νιώθεις αγάπη σε μια τέτοια στιγμή; Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Σκεφτείτε την αγάπη που αισθάνεστε γι ‘αυτούς. Είναι αυτοί για τους οποίους παλεύεις. Χρησιμοποιήστε την αγάπη που αισθάνεστε για να παλέψετε για τη δικαιοσύνη που αναζητάτε. Εκείνοι που χρησιμοποιούν το θυμό, κατεβάζουν τη συνειδητότητά τους σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο . Όταν βρεθείτε σε αυτήν τη μείωση, σκεφτείτε την προοπτική σας για όλα γύρω σας. Νιώθεις θυμό. Νιώθεις μίσος. Νιώθεις βία. Τίποτα καλό δεν βγήκε ποτέ από θυμό. Η αποτυχία είναι σίγουρη. Μην κατεβείτε επίπεδο !

•Εστίαση

Μάθετε να χρησιμοποιείτε την επίγνωσή στο μυαλό σας. Αναπτύξτε τη θέλησή σας και την δυνάμη της εστίασης. Χρησιμοποιήστε αυτές τις δύο ιδιότητες για να ελιχθείτε τον προσβεβλημένο χώρο των σκέψεων σε έναν άλλο αναζωογονητικό χώρο σκέψεων. Εάν ανυψώσετε τη συνείδησή σας στο επόμενο πλαίσιο σκέψης, που αντιστοιχεί στην αγάπη, η προοπτική σας για όλα τα κομμάτια γύρω σας είναι σε ένα πλεονεκτικό επίπεδο. Είστε επιπλέον προσεκτικοί όταν βρίσκεστε στο επόμενο πλαίσιο σκέψης. Βλέπετε επιπλέον. Ακούτε επιπλέον. Με αγάπη μπορεί να έχετε την ευελιξία να συμπαθείτε. Να έχετε συμπόνια. Να ξέρετε. Για να δείτε τον καλύτερο δρόμο προς τη δικαιοσύνη. Η αγάπη είναι το ισχυρότερο κίνιτρο για να επιτευχθεί κάτι. Εάν αγαπάτε πράγματι ένα πράγμα, θα κάνετε ότι μπορείτε για αυτό.

 

Leave a Reply